Kezdő alaptanfolyam
Adrien GálZsuzsa Irsay

Kezdő alaptanfolyam

Homeopátiás gyógyszerismertetések és gyakorlati alkalmazásuk

Akkreditációs szám: PTE ÁOK/ 2016.I./00005

A Kezdő tanfolyam fő témája a homeopátia alapelvei és a leggyakoribb akut betegségek önálló vagy kiegészítő homeopátiás kezelése.

A tanfolyam végéhez közeledve rövid betekintést kap a krónikus betegségek kezelésébe és a repertorizálásba, valamint megismerheti a homeopátiával kapcsolatos kutatásokat.

További részletek

Haladó alaptanfolyam
Adrien GálÁgnes HeiczmanZsuzsa IrsayMelinda KissAndrea Radnai

Haladó alaptanfolyam

A Haladó tanfolyamon magasabb szinten tekintjük át a krónikus betegségek összefüggéseit.

Feltárul az a hihetetlenül izgalmas rendszer, ahogyan a homeopátia értelmezi a krónikus betegségeket. Arra is magyarázatot kapunk, hogyan függenek össze magasabb szinten az élet folyamán egymást követő betegségek. Az előadások témái közül: miazmatan, tünetek hierarchizálása, az esetelemzés módszerei, repertorizációs gyakorlatok, az Organon részletes ismertetése, további materia medica-k és kórképek, gyógyszerkészítés.

Mester alaptanfolyam
Ágnes HeiczmanZsuzsa IrsayMelinda KissAndrea RadnaiMarian Tóth

Mester alaptanfolyam

A Mester tanfolyam célja részletesebb ismeretek nyújtása a krónikus esetek sikeres kezeléséhez.

A krónikus esetkövetés elveiről hallhat részletes előadást. Ezt követően több előadó ismertet krónikus eseteket és azok követését, ezzel a Mester tanfolyam beépíti a páciensek gondozásáról eddig tanultakat a mindennapi gyakorlatba. Az akut betegségek kezelésének új szempontjaival ismerkedhet meg. A miazmatan újabb, gyakorlatiasabb megközelítését, a miazmatikus arcelemzés (HFA) alapelveit is bemutatjuk.